Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Основною задачею корисної моделі є розроблення композиції напівфабрикату дрібношматкового охолодженого з м'яса дикого кабана з метою розширення асортименту та використання нетрадиційної м'ясної сировини. The main objective is to develop useful models compositions semi dribnoshmatkovoho chilled meat of wild boar to expand the assortment and the use of alternative raw meat.

Опис

Ключові слова

м’ясо, напівфабрикати, шприцювання, молочна кислота, спеції, meat, semi-finished products, injecting, lactic acid, spices, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 97557 UA, МПК А23І. 1/31 (2006.01). Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана / Пешук Л. В., Іщенко В. М., Штик І. І., Іванова Т. М. ; заявник НУХТ. — № u201409776 ; заявл. 05.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.

Зібрання