Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основною задачею корисної моделі є розроблення композиції напівфабрикату дрібношматкового охолодженого з м'яса дикого кабана з метою розширення асортименту та використання нетрадиційної м'ясної сировини.
The main objective is to develop useful models compositions semi dribnoshmatkovoho chilled meat of wild boar to expand the assortment and the use of alternative raw meat.
Опис
Ключові слова
м’ясо, напівфабрикати, шприцювання, молочна кислота, спеції, meat, semi-finished products, injecting, lactic acid, spices, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 97557 UA, МПК А23І. 1/31 (2006.01). Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана / Пешук Л. В., Іщенко В. М., Штик І. І., Іванова Т. М. ; заявник НУХТ. — № u201409776 ; заявл. 05.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.