Асортимент морозива
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено асортимент морозива в залежності від способу виготовлення, складу, технології, виду фасування та поверхні фасування.
It was presented the assortment of ice cream, depending on the method of manufacture, composition, technology, type of packaging and packaging surface.
It was presented the assortment of ice cream, depending on the method of manufacture, composition, technology, type of packaging and packaging surface.
Опис
Ключові слова
морозиво, м’яке морозиво, любительське морозиво, якість, асортимент, ice, soft ice cream, amateur cream, quality, range, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Асортимент морозива / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей-Литвиненко // Молочное дело. - 2006. - № 1. - С. 42-43.