Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21001
Title: Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Authors: Гнатенко, Олена Андріївна
Keywords: конкурентоспроможність
продукція
competitiveness
production
кафедра фінансів
Issue Date: 2009
Citation: Гнатенко, О. А. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Гнатенко Олена Андріївна ; НУХТ. - К., 2009. - 256 с.
Abstract: Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів. The ways of improving product competitiveness producers of canned milk.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21001
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
diser Gnatenko.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.