Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів. The ways of improving product competitiveness producers of canned milk.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, продукція, competitiveness, production, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Гнатенко, О. А. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Гнатенко Олена Андріївна ; НУХТ. - К., 2009. - 256 с.