Використання овочевої сировини для розробки затяжного печива дієтично-функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У сучасних умовах важливим напрямком розвитку кондитерської промисловості є розробка виробів дієтично-функціонального призначення,, які могли б забезпечити необхідну кількість біологічно активних речовин (вітамінів, антиоксидантів, амінокислот, харчових волокон та ін.) в раціоні людини, оскільки їх дефіцит призводить до зниження імунітету, погіршення здоров'я і знижує якість життя. Одним з перспективних, доступних і дешевих джерел функціональних компонентів являються овочі та продукти їх переробки - пюре і порошки. In modern conditions the important area of confectionery industry is to develop products Dietary-functionality,, which could provide the necessary amount of biologically active substances (vitamins, antioxidants, amino acids, fiber, etc.). In the human diet since their deficiency leads to decreased immunity , ill health and reduces quality of life. One promising, accessible and cheap sources of functional ingredients are vegetables and their products - puree and powders.

Опис

Ключові слова

печиво, кондитерська промисловість, овочева сировина, raw materials, cookies, confectionery industry, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Петренко, М. М. Використання овочевої сировини для розробки затяжного печива дієтично-функціонального призначення / М. М. Петренко, А. М. Дорохович // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 100-101.