Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній роботі досліджено можливість ефективного видалення фосфатидів із рослинної олії з використанням наночастинок оксиду алюмінію отриманих за допомогою хімічного та фізичного способу.
This work investigates the possibility of effectively removing phosphatides from vegetable oils using aluminum oxide nanoparticles obtained by chemical and physical method.
Опис
Ключові слова
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, рослинна олія, оксид алюмінію, фосфатиди, vegetable oil, alumina, phosphatides
Бібліографічний опис
Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів / С. В. Ткаченко, В. В. Олішевський, Т. Т. Носенко, А. І. Маринін // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 102-103.