Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі досліджено можливість ефективного видалення фосфатидів із рослинної олії з використанням наночастинок оксиду алюмінію отриманих за допомогою хімічного та фізичного способу. This work investigates the possibility of effectively removing phosphatides from vegetable oils using aluminum oxide nanoparticles obtained by chemical and physical method.

Опис

Ключові слова

кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, рослинна олія, оксид алюмінію, фосфатиди, vegetable oil, alumina, phosphatides

Бібліографічний опис

Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів / С. В. Ткаченко, В. В. Олішевський, Т. Т. Носенко, А. І. Маринін // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 102-103.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced