Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Stabilizing properties of the finely dispersed powders of spicy-aromatic and carotene containing raw materials in the oil in water emulsion are studied. The dependence of the rheological properties of sauces on the concentration of phyto- and oil carotene containing semi-finished product (PhOCSP) is investigated. The forms of moisture linking in sauces of the emulsion type with optimal dosage of PhOCSP are determined by the thermogravimetric method.

Опис

Ключові слова

emulsion, емульсія, эмульсия, thermogravimetry, термогравіметрія, термогравиметрия, polysaccharide, полісахарид, полисахарид, surfactants, поверхнево-активні речовини, поверхностно-активные вещества, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion / G. Liavynets, T. Ishchenko, A. Havrysh, O. Nemirich, L. Arsenieva, I. Dovgun // Ukrainian Journal of Food Science. – К.: HUFT, 2015. - Vol. 3, Is. 1. – Р. 60-69.

Зібрання