Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив гарбузового і журавлиного соків на властивості тіста та органолептичні, фізико-хімічні показники якості булочних виробів. Визначено оптимальне дозування овочевого та плодового соків для виробництва виробів спеціального призначення. The effect of pumpkin and cranberry juice on the properties of dough and sensory, physical and chemical quality of bakery products. The optimal dosage of vegetable and fruit juice for the manufacture of special purpose

Опис

Ключові слова

сік гарбузовий, pumpkin juice, сік журавлини, cranberry juice, якість, quality, булочні вироби спеціального призначення, bakery products for special purposes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів / Ю. М. Василенко, А. В. Гавриш, Н. О. Фалендиш та ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 06 (127). – С. 13-17.

Зібрання