Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Однією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій.
One of the main features of the current stage of development of society is that the problem of maintaining health, increasing life of each individual ceased to be the only focus of biology and medicine and took an important place in the development of new food technologies.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, печінка, харчові волокна, паштет, paste, fiber, liver
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами / Н. О. Стеценко, Є. А. Примачик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 117-118.