Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою наукових досліджень було визначення вплив бактерій роду Lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна. The aim of research was to determine the effect of bacteria of the genus Lactobacillus Casei the process of fermentation dough with rye flour.

Опис

Ключові слова

процес бродіння, житнє борошно, бактерії, fermentation process, rye flour, bacteria, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Чепель, Н. В. Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна / Н. В. Чепель, Т. А. Сильчук, М. О. Кашнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 212-214.