Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою наукових досліджень було визначення вплив бактерій роду Lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна.
The aim of research was to determine the effect of bacteria of the genus Lactobacillus Casei the process of fermentation dough with rye flour.
Опис
Ключові слова
процес бродіння, житнє борошно, бактерії, fermentation process, rye flour, bacteria, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Чепель, Н. В. Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна / Н. В. Чепель, Т. А. Сильчук, М. О. Кашнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 212-214.