Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2301
Title: Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
Authors: Гусятинська, Наталія Альфредівна
Ліпєц, Антон Адамович
Коровко, С. М.
Keywords: основний сульфат алюмінію
живильна вода
ступінь денатурації
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
basic aluminum sulfate
feedwater
degree of denaturation
sucrose
extraction
beet chips
sugar beet production
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2003
Citation: Гусятинська, Н. А. Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки / Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпєц, С. М. Коровко // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 5-7.
Abstract: Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік під час проведення процесу протягом 60 та 90 хв в діапазоні температур 65...85 С і кількості реагенту 0,015...0,045 % та на ступінь денатурації протоплазми бурякової тканини. The influence of basic aluminum sulphate is recommended for use in the extraction of sucrose from beet chips, the transition Macromolecular the diffusion juice during the process for 60 and 90 min in the temperature range 65 ... 85  C and the amount of reagent 0,015 ... 0.045% and the degree of denaturation of protoplasm beet tissue.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2301
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4645.pdf210.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.