Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23471
Title: Functional food products with immunocorrective action
Authors: Starovoitova, Svitlana
Karpov, Alexander
Keywords: functional food products
immunocorrective action
lactic acid bacteria
функціональні харчові продукти
імунокорегувальна дія
молочнокислі бактерії
кафедра біотехнології і мікробіології
функциональные продукты питания
иммунокорректирующее действие
молочнокислые бактерии
Issue Date: 2016
Citation: Starovoitova, S. Functional food products with immunocorrective action / S. Starovoitova, A. Karpov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. – P. 294.
Abstract: Modulation of immunological reactivity - one of the important mechanisms of probiotic microorganisms that can be the basis for the differentiated application of functional food products and probiotic for the prevention and treatment of diseases.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23471
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Functional Food Products.pdf105.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.