Functional food products with immunocorrective action
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Modulation of immunological reactivity - one of the important mechanisms of probiotic microorganisms that can be the basis for the differentiated application of functional food products and probiotic for the prevention and treatment of diseases.
Опис
Ключові слова
functional food products, immunocorrective action, lactic acid bacteria, функціональні харчові продукти, імунокорегувальна дія, молочнокислі бактерії, кафедра біотехнології і мікробіології, функциональные продукты питания, иммунокорректирующее действие, молочнокислые бактерии
Бібліографічний опис
Starovoitova, S. Functional food products with immunocorrective action / S. Starovoitova, A. Karpov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. – P. 294.