Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені пошукові дослідження свідчать про можливість і перспективність розробки безвідходної промислової технології такого напою. Past pilot studies show promising development opportunity and non-waste industrial technology such beverage.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, культура, безалкогольний напій, квас, сulture, soft drinks, kvass

Бібліографічний опис

Алексюк, Т. В. Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв / Т. В. Алексюк, В. Л. Прибильський // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.