Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені пошукові дослідження свідчать про можливість і перспективність розробки безвідходної промислової технології такого напою.
Past pilot studies show promising development opportunity and non-waste industrial technology such beverage.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, культура, безалкогольний напій, квас, сulture, soft drinks, kvass
Бібліографічний опис
Алексюк, Т. В. Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв / Т. В. Алексюк, В. Л. Прибильський // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.