Порівняльний аналіз різних сортів малини, як сировини для процесу сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.

Опис

Ключові слова

аналіз, сушіння, малина, analysis, drying, raspberry, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіП, 2016. – С. 315-316.