Порівняльний аналіз різних сортів малини, як сировини для процесу сушіння

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.

Опис

Ключові слова

аналіз, сушіння, малина, analysis, drying, raspberry, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Коваль, М. О. Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини / М. О. Коваль, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіП, 2016. – С. 315-316.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced