Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Мед - незамінне джерело багатьох вітамінів, мікроелементів. Мед є також дієтичним продуктом та лікувальним засобом, що володіє бактерицидною властивістю.
Honey - an indispensable source of vitamins, trace elements. Honey is also a dietary product and remedy that has bactericidal properties.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, фальсифікація меду, ідентифікація меду, продукт оздоровчого і профілактичного призначення, adulteration of honey, identification of honey, product health and prophylactic purposes
Бібліографічний опис
Миндрул, Н. П. Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.