Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes
Опис
Ключові слова
фруктові порошки, fruit powders, борошняні кондитерські вироби, flour pastry wares, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11 (48). - С. 35-37.