Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes
Опис
Ключові слова
фруктові порошки, fruit powders, борошняні кондитерські вироби, flour pastry wares, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11 (48). - С. 35-37.