Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes

Опис

Ключові слова

фруктові порошки, fruit powders, борошняні кондитерські вироби, flour pastry wares, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11 (48). - С. 35-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced