Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Хлібобулочні вироби, які є джерелом вуглеводів, білків, ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, за хімічним складом недостатньо збалансовані за життєво важливими компонентами. Bakery products, which are a source of carbohydrates, proteins, unsaturated fatty acids, vitamins, minerals, chemical composition insufficiently balanced in vital components.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, шрот, гарбузове пюре, житньо-пшеничний хліб, meal, pumpkin puree, rye-wheat bread

Бібліографічний опис

Довбня, І. В. Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба / І. В. Довбня, І. Ю. Гойко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 35.