Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На даний час є актуальним удосконалення прискореної технології виробництва житнього хліба з метою адаптації технологічного процесу до сучасних міні - пекарень на базі закладів ресторанного господарства, а також збагачення виробів новою сировиною для надання їм функціональних властивостей. Currently, the actual improvement is accelerated production technology of rye bread to adapt the process to the current mini - bakeries at the restaurant business establishments, as well as new products enrich the raw materials to make them functional properties.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, технології виробництва, житньо-пшеничний хліб, поліпшувачі, production technology, Rye-wheat bread, improvers

Бібліографічний опис

Кулініч, В. І. Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хліба / В. І. Кулініч, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 128-130.