Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі (Патент на корисну модель № 51904)
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Description to useful model patent. Method for making fat half-finished product for chocolate and confectionery coating.
Опис
Ключові слова
жировий напівфабрикат, fat half-finished product, кондитерська глазур, шоколадна глазур, chocolate and confectionery coating, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 36930, МПК (2009) A23D 9/00. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u201000089 ; заявл. 05.01.2010 ; опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15, 2010 р.