Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі (Патент на корисну модель № 51904)
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Description to useful model patent. Method for making fat half-finished product for chocolate and confectionery coating.
Опис
Ключові слова
жировий напівфабрикат, fat half-finished product, кондитерська глазур, шоколадна глазур, chocolate and confectionery coating, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 36930, МПК (2009) A23D 9/00. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u201000089 ; заявл. 05.01.2010 ; опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15, 2010 р.