Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі (Патент на корисну модель № 51904)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Description to useful model patent. Method for making fat half-finished product for chocolate and confectionery coating.

Опис

Ключові слова

жировий напівфабрикат, fat half-finished product, кондитерська глазур, шоколадна глазур, chocolate and confectionery coating, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 36930, МПК (2009) A23D 9/00. Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u201000089 ; заявл. 05.01.2010 ; опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15, 2010 р.

Зібрання