Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Хлібобулочні вироби за частотою споживання перебувають на першому місці у людей всіх вікових груп. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів збагаченням мінеральними речовинами, дозволить донести їх до самих широких верств населення, в тому числі - людей похилого віку. Bakery products in frequency of consumption are in first place people of all ages. Improving the nutritional value of bakery products enriched with minerals, will bring them up to the general population, including - the elderly.

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, хлібобулочні вироби, сироватка молочна, мінеральні речовини, bakery products, milk whey, minerals

Бібліографічний опис

Гільченко, Г. В. Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів / Г. В. Гільченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 146.