Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хлібобулочні вироби за частотою споживання перебувають на першому місці у людей всіх вікових груп. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів збагаченням мінеральними речовинами, дозволить донести їх до самих широких верств населення, в тому числі - людей похилого віку.
Bakery products in frequency of consumption are in first place people of all ages. Improving the nutritional value of bakery products enriched with minerals, will bring them up to the general population, including - the elderly.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, хлібобулочні вироби, сироватка молочна, мінеральні речовини, bakery products, milk whey, minerals
Бібліографічний опис
Гільченко, Г. В. Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів / Г. В. Гільченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 146.