Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24456
Title: Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку
Authors: Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Федонюк, Марія Анатоліївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Keywords: фенольні сполуки
базилік
екстракт
phenolics
basil
extract
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку / У. Г. Кузьмик, М. А. Федонюк, Н. М. Ющенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2016 р. - Кривий Ріг : Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 2016. – С. 159.
Abstract: В процесі екстрагування вивчили зміну вмісту біологічно активних речовин, а саме вміст фенольних сполук. Обґрунтовано техно-логічні параметри отримання екстракту базиліку: температура не нижче 80°С з витримуванням протягом 10-20 хвилин. In the process of extracting studied changes in the content of biologically active substances, namely the content of phenolic compounds. Reasonably techno-logical obtaining basil extract parameters: the temperature below 80°C held for 10-20 minutes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24456
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kuzmyk159.pdf168.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.