Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва ку-лінарного напівфабрика-ту для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291). Method for the production of culinary semi soups (Patent for utility model number 103291).

Опис

Ключові слова

кулінарний напівфабрикат, cooked food, крохмаль, starch, суп, soup, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 103291 МПК (2015.01) А 23 L 3/00. Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв / Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дитюк Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 05694 ; заяв. 09.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23.

Зібрання