Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291)
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва ку-лінарного напівфабрика-ту для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291).
Method for the production of culinary semi soups (Patent for utility model number 103291).
Опис
Ключові слова
кулінарний напівфабрикат, cooked food, крохмаль, starch, суп, soup, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 103291 МПК (2015.01) А 23 L 3/00. Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв / Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дитюк Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 05694 ; заяв. 09.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23.