Екологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено комплексне екологічне оцінювання технології вирощування буряка столового сорту Делікатесний за агрохімічними і фітосанітарними показниками. Доведено, що за санітарно-гігієнічними та агрохімічними показниками сільськогосподарські угіддя Сквирської дослідної станції є абсолютно придатними для вирощування столового буряка. Результати досліджень показали, що на всіх варіантах досліду за показниками поширення хвороб і шкідників технології з інтенсивним захистом рослин столового буряка забезпечували переважно нормальний і задовільний фітосанітарний стан.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, екологічна оцінка, столові буряки, технологія вирощування, родючість грунту, фітосанітарний стан, экологическая оценка, столовая свекла, технология выращивания, плодородие почвы, фитосанитарное состояние, environmental assessment, table beet cultivation technology, soil fertility, phytosanitary condition

Бібліографічний опис

Екологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станом / О. В. Тогачинська, О. В. Ничик, А. В. Вдовиченко, Ю. В. Терновий // Вісник ЖНАЕУ. – 2016. - №2 (56). – С. 62-71.

Зібрання