Екологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станом
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено комплексне екологічне оцінювання технології вирощування буряка столового сорту Делікатесний за агрохімічними і фітосанітарними показниками. Доведено, що за санітарно-гігієнічними та агрохімічними показниками сільськогосподарські угіддя Сквирської дослідної станції є абсолютно придатними для вирощування столового буряка. Результати досліджень показали, що на всіх варіантах досліду за показниками поширення хвороб і шкідників технології з інтенсивним захистом рослин столового буряка забезпечували переважно нормальний і задовільний фітосанітарний стан.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, екологічна оцінка, столові буряки, технологія вирощування, родючість грунту, фітосанітарний стан, экологическая оценка, столовая свекла, технология выращивания, плодородие почвы, фитосанитарное состояние, environmental assessment, table beet cultivation technology, soil fertility, phytosanitary condition
Бібліографічний опис
Екологічна експертиза технологій вирощування овочевих культур за показниками родючості та фітосанітарним станом / О. В. Тогачинська, О. В. Ничик, А. В. Вдовиченко, Ю. В. Терновий // Вісник ЖНАЕУ. – 2016. - №2 (56). – С. 62-71.