Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість.
The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.
Опис
Ключові слова
якість, quality, вода, water, горілка, vodka, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 59-61.