Дослідження процесу екстрагування рослинної сировини для створення молочного напою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання результатів може бути рекомендоване у створенні молочних напоїв збагачених пектиновими речовинами, виробництва екстрактів та подальших досліджень екстрагування пектиновмістної рослинної сировини. Using the results can be recommended to create milk beverages enriched with pectin, production extracts and further research pektynovmistnoyi extraction of plant material.

Опис

Ключові слова

екстрагування, рослинна сировина, створення молочної продукції, extraction, herbs, creation of dairy products, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Чорний, В. М. Дослідження процесу екстрагування рослинної сировини для створення молочного напою / В. М. Чорний, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра // Наукові здобутки молоді - вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 175.