Вплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимок
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Підтверджено ефективність методу інтенсифікації екстрагування яблучних вижимок підвищенням температури процесу. Для досягнення більшої ефективності можна комбінувати вплив температури процесу з іншими методами інтенсифікації процесу.
Опис
Ключові слова
вплив температури, effect of temperature, екстрагування, extraction, яблучні вижимки, apple vyzhymky, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Чернелевський, І. В. Вплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимок / І. В. Чернелевський, В. Л. Зав'ялов, А. С. Марценюк // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнародна науково-практична конференція, 8-10 листопада 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 129-130.