Вплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимок

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підтверджено ефективність методу інтенсифікації екстрагування яблучних вижимок підвищенням температури процесу. Для досягнення більшої ефективності можна комбінувати вплив температури процесу з іншими методами інтенсифікації процесу.

Опис

Ключові слова

вплив температури, effect of temperature, екстрагування, extraction, яблучні вижимки, apple vyzhymky, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Чернелевський, І. В. Вплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимок / І. В. Чернелевський, В. Л. Зав'ялов, А. С. Марценюк // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнародна науково-практична конференція, 8-10 листопада 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 129-130.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced