Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.

Опис

Ключові слова

горілка, vodka, система управління якістю, control system by quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Топольник, В. Г. Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонДУЕТ. – 2009. – № 1 (41). – Технічні науки. – С. 135-140.

Зібрання