Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorПопович, Ксенія Вікторівна-
dc.contributor.authorОбеснюк, Ольга Олегівна-
dc.contributor.authorБуй, Лілія Михайлівна-
dc.contributor.authorБашняк, Анастасія Романівна-
dc.date.accessioned2017-10-05T09:19:41Z-
dc.date.available2017-10-05T09:19:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 117462, МПК (2017.01) A23L 29/30, A21D 13/00 Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / Кузьмін О. В., Попович К. В., Обеснюк О. О., Буй Л. М., Башняк А. Р. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201700619 ; заяв. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. №12.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962-
dc.description.abstractКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.uk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectнастійuk_UA
dc.subjectкондитерській вирібuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectextractuk_UA
dc.subjectpastryuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.