Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському
виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.
Опис
Ключові слова
сироп, настій, кондитерській виріб, syrup, extract, pastry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 117462, МПК (2017.01) A23L 29/30, A21D 13/00 Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / Кузьмін О. В., Попович К. В., Обеснюк О. О., Буй Л. М., Башняк А. Р. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201700619 ; заяв. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. №12.