Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.

Опис

Ключові слова

желе, jelly, ревінь, ревень, rhubarb, пектин, pectin, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 115395, МПК А23L 21/10 (2016.01) Желе з ревеню / І. М. Медвідь, К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, А. В. Гавриш ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № а 201607344 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 25.10.2017 ; Бюл. №20, 2017 р.

Зібрання