Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.
Опис
Ключові слова
желе, jelly, ревінь, ревень, rhubarb, пектин, pectin, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 115395, МПК А23L 21/10 (2016.01) Желе з ревеню / І. М. Медвідь, К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, А. В. Гавриш ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № а 201607344 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 25.10.2017 ; Бюл. №20, 2017 р.