Глютен. Чому його можна не всім?

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена вивченню проблем боротьби з генетичним захворюванням - целіакією. Запропоновано для профілактичного та лікувального харчування вживати продукти, виготовлені з пророщених безглютенових злаків. The article is devoted to the study of problems with the fight against genetic disease - celiac disease. It is suggested to use products made from germinated gluten-free cereals for prophylactic and medical nutrition.

Опис

Ключові слова

білок, глютен, целіакія, захворювання, продукти, безглютенові, пророщування, зерно, protein, gluten, celiac disease, diseases, products, gluten, germination, grain, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Поліщук, О. В. Глютен. Чому його можна не всім? / О. В. Поліщук, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – 2016. – Т. 3, № 2. – С. 34–37.

Зібрання