Глютен. Чому його можна не всім?

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена вивченню проблем боротьби з генетичним захворюванням - целіакією. Запропоновано для профілактичного та лікувального харчування вживати продукти, виготовлені з пророщених безглютенових злаків. The article is devoted to the study of problems with the fight against genetic disease - celiac disease. It is suggested to use products made from germinated gluten-free cereals for prophylactic and medical nutrition.

Опис

Ключові слова

білок, глютен, целіакія, захворювання, продукти, безглютенові, пророщування, зерно, protein, gluten, celiac disease, diseases, products, gluten, germination, grain, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Поліщук, О. В. Глютен. Чому його можна не всім? / О. В. Поліщук, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – 2016. – Т. 3, № 2. – С. 34–37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced