Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пектинові речовини - велика група природних вуглеводів, які містяться у всіх рослинах. Полісахарид рослинного походження, молекули якого складаються з залишків а-В-галактуронової кислоти, карбоксильні групи котрих в більшості випадків етерифіковані метанолом, а положення С-2 та С-3 ацетильовані. Pectic substances - a large group of natural carbohydrates that are found in all plants. A plantaceous polysaccharide whose molecules consist of residues of a-B-galacturonic acid, carboxyl groups of which in most cases are esterified with methanol, and the positions of С-2 and С-3 are acetylated.

Опис

Ключові слова

десерти, desserts, харчування, food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Шевченко, О. В. Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента /О. В. Шевченко, В. В. Половик, Н. М. Романченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – НУХТ, 2017. – 139 с.