Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Назва: | Склад їстівного плівкового покриття |
Автори: | Арсеньєва, Лариса Юріївна Доценко, Віктор Федорович |
Ключові слова: | їстівне покриття полісахарид хлорид кальцію edible coating polysaccharide кафедра експертизи харчових продуктів кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2004 |
Серія/номер: | 3152; |
Короткий огляд (реферат): | Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської, і може використовуватись для подовження терміну збереження свіжості хлібобулочних виробів. The utility model relates to the food industry, namely the bakery industry, and can be used to extend the shelf life of bakery products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
edible_coating.pdf | 44.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.