Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Назва: Склад їстівного плівкового покриття
Автори: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Доценко, Віктор Федорович
Ключові слова: їстівне покриття
полісахарид
хлорид кальцію
edible coating
polysaccharide
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2004
Серія/номер: 3152;
Короткий огляд (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської, і може використовуватись для подовження терміну збереження свіжості хлібобулочних виробів. The utility model relates to the food industry, namely the bakery industry, and can be used to extend the shelf life of bakery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
edible_coating.pdf44.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.