Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрсеньєва, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorДоценко, Віктор Федорович-
dc.date.accessioned2012-09-18T23:52:11Z-
dc.date.available2012-09-18T23:52:11Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724-
dc.description.abstractКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської, і може використовуватись для подовження терміну збереження свіжості хлібобулочних виробів. The utility model relates to the food industry, namely the bakery industry, and can be used to extend the shelf life of bakery products.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.relation.ispartofseries3152;-
dc.subjectїстівне покриттяuk_UK
dc.subjectполісахарид-
dc.subjectхлорид кальцію-
dc.subjectedible coating-
dc.subjectpolysaccharide-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleСклад їстівного плівкового покриттяuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
edible_coating.pdf44.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.