Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арсеньєва, Лариса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Доценко, Віктор Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-18T23:52:11Z | - |
dc.date.available | 2012-09-18T23:52:11Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724 | - |
dc.description.abstract | Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської, і може використовуватись для подовження терміну збереження свіжості хлібобулочних виробів. The utility model relates to the food industry, namely the bakery industry, and can be used to extend the shelf life of bakery products. | uk_UK |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | 3152; | - |
dc.subject | їстівне покриття | uk_UK |
dc.subject | полісахарид | - |
dc.subject | хлорид кальцію | - |
dc.subject | edible coating | - |
dc.subject | polysaccharide | - |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | - |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної справи | - |
dc.title | Склад їстівного плівкового покриття | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
edible_coating.pdf | 44.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.