Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337
Название: Development of complex quantity assessment method of butter quality
Авторы: Niemirich, Oleksandra
Kuzmin, Oleg
Vasheka, Oksana
Zychuk, Tetyana
Ключевые слова: масло
збагачення
емульсія
вишня
butter
enrichment
emulsion
cherry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Development of complex quantity assessment method of butter quality / O. Niemirich, O. Kuzmin, O. Vasheka, T. Zychuk // Internauka : international scientific journal . — 2018. — № 5 (45). – Р. 27-35.
Краткий осмотр (реферат): The purpose of the work is the scientific enrichment of sweet butter mixtures with polyphenolic compounds from vegetable raw materials, namely, cherry and ginger powder. The method of evaluation of the organoleptic, physicochemical, microbiological parameters, toxic elements, radionuclide content, mycotoxin content, pesticide content and nutrient content (proteins, fats, carbohydrates, minerals, vitamins) of the sweet butter mixture using the Harrington desirability function is developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
інтренаука.pdf465.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.