Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337
Назва: | Development of complex quantity assessment method of butter quality |
Автори: | Niemirich, Oleksandra Kuzmin, Oleg Vasheka, Oksana Zychuk, Tetyana |
Ключові слова: | масло збагачення емульсія вишня butter enrichment emulsion cherry кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Development of complex quantity assessment method of butter quality / O. Niemirich, O. Kuzmin, O. Vasheka, T. Zychuk // Internauka : international scientific journal . — 2018. — № 5 (45). – Р. 27-35. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of the work is the scientific enrichment of sweet butter mixtures with polyphenolic compounds from vegetable raw materials, namely, cherry and ginger powder. The method of evaluation of the organoleptic, physicochemical, microbiological parameters, toxic elements, radionuclide content, mycotoxin content, pesticide content and nutrient content (proteins, fats, carbohydrates, minerals, vitamins) of the sweet butter mixture using the Harrington desirability function is developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
інтренаука.pdf | 465.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.