Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337
Назва: Development of complex quantity assessment method of butter quality
Автори: Niemirich, Oleksandra
Kuzmin, Oleg
Vasheka, Oksana
Zychuk, Tetyana
Ключові слова: масло
збагачення
емульсія
вишня
butter
enrichment
emulsion
cherry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Development of complex quantity assessment method of butter quality / O. Niemirich, O. Kuzmin, O. Vasheka, T. Zychuk // Internauka : international scientific journal . — 2018. — № 5 (45). – Р. 27-35.
Короткий огляд (реферат): The purpose of the work is the scientific enrichment of sweet butter mixtures with polyphenolic compounds from vegetable raw materials, namely, cherry and ginger powder. The method of evaluation of the organoleptic, physicochemical, microbiological parameters, toxic elements, radionuclide content, mycotoxin content, pesticide content and nutrient content (proteins, fats, carbohydrates, minerals, vitamins) of the sweet butter mixture using the Harrington desirability function is developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27337
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
інтренаука.pdf465.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.